Vízmelegítők

A vízmelegítők optimális megoldást nyújtanak a családi házak és lakások melegvíz-ellátására.

A kéményes gáz vízmelegítő készülékek működési elve: az égéshez a helyiség levegőjéből veszi az oxigént a készülék, majd egy kéményen keresztül távozik az égéstermék. A lényeg, hogy abban a helyiségben legyen megoldott a szellőztetés, mert ha elfogy az oxigén, akkor elalszik a kéményes gáz üzemű vízmelegítő lángja és fokozodik a szénmonoxid mérgezés veszélye!

Ezért is(!) fontos az állandó átvizsgálás!

gyakran ismételt kérdések

Összeszedtünk néhány gyakran előforduló kérdést Ügyfeleinktől. Amennyiben nem találja az Önt érdeklő kérdést, abban az esetben hívja munkatársunkat bizalommal.
Be tudják szerezni a szükséges készülékeket?

Igen, segítünk beszerezni a szükséges készülékeket. Ehhez azonban minden információra szükségünk lesz a rendszerrel, hellyel kapcsolatban. Hívja bizalommal munkatársunkat, hogy egyeztetni tudjuk a további teendőket.

Tudnak segíteni a választásban?

Igen. Tudunk segíteni, de előtte mindenképpen egyeztessen munkatársunkkal.

korábban megvásárolt készüleket is beszerelnek?

Igen, beszereljük, de ezekre a készülékekre garanciát nem tdunk vállalni. Mindenképpen ügyeljen arra, hogy megfelelő forrásból (garanciával, jótállással) vásároljon berendezéseket.

készülék márkák

Rólunk

Több évtizedes tapasztalattal és szakavatott kollégákkal állunk régi és új Ügyfeleink szolgálatában. Igyekszünk minden létező problémára megfelelő megoldást találni. Várjuk hívását, hívjon minket bizalommal!

Email:

info@gazszerelesbudapesten.hu

Telefonszám:

06/30 988-5678

Ügyfélszolgálat:

Hétfő - Péntek: 8:00-18:00